Over mij: André Stuut

 

André Stuut.

Begeleider, trainer, coach, adviseur en (team)bemiddelaar.

EbbesFotografie_Stuut-3-2-300x300

Op praktische wijze help ik professionals binnen de overheid en onderwijsinstellingen in hun eigen kracht te komen om effectief te communiceren. Ik doe dit door de persoonlijke benadering centraal te stellen en van daaruit de mogelijkheden en oplossingsrichtingen te verkennen. Dit versterkt de persoonlijke groei en ontwikkeling van de medewerkers. In mijn werk staat vertrouwen, aandacht, praktisch, enthousiasme, passie, humor, empathie, het creëren van beweging, interactiviteit, verbinding en respect voor de mens centraal.

 

Steeds vaker wordt ik benaderd om de basis op orde te brengen bij teams met een ontwikkelachterstand. De media staan bol van interne schadelijke uitspattingen bij diverse organisaties.

 

Samenwerkingen

Samen met Caroline Koetsenruijter help ik u graag bij de gezondmaking en herstel van uw organisatie. Hoe we dat doen? We helpen u bij het terug in rol komen en zorgen voor beweging richting een genormaliseerd onderling contact. We hebben meerdere organisaties weer goed op weg geholpen.

​​

Samen met mede-eigenaar van PCML Esther Grudelbach verzorg ik trainingen voor professionals werkzaam in het onderwijs op het gebied van oudercommunicatie, waarderende gespreksvoering en culturele sensitiviteit.

 

Alle trainers en coaches waarmee Stuut TCB samenwerkt komen uit de praktijk en dit maakt dat ze zelf de praktijk van de deelnemers van binnenuit kennen.

Download het E-book nu. Gratis!

e-book-versterk-je-gespreksvaardigheden

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter, en u ontvangt direct de downloadlink.*

* U komt dan ook op mijn mailinglijst te staan.
Binnenkort start ik met mijn eigen videoblog, waarin ik veel tips deel over betere communicatie met klanten en in organisaties. Wanneer ik een nieuwe video upload, krijgt u daar een e-mail over. U kunt zich te allen tijde weer uitschrijven voor mijn mailinglijst.

Uw gegevens zijn 100% veilig bij mij. Ik ben, net als u, óók gesteld op mijn privacy.

Stuut tcb werkt samen met de volgende trainers en coaches:

esther_bol

Esther Grudelbach

Esther heeft ruime ervaring als manager in veranderende organisaties, waarbij sturen op houding en gedrag, omgaan met lastig gedrag en klantgericht werken centraal stonden. Van haar werk haar passie gemaakt – Esther is als professionele coach en trainer gespecialiseerd in het vergroten van communicatieve vaardigheden, assertiviteit en zelfvertrouwen bij (jong)volwassenen. www.levenderwijs.com

 

Esther is als trainer en coach op het gebied van Communicatie, gedragsbeïnvloeding en mediation samenwerkingspartner van Stuut TCB

caroline-150x140-1632

Caroline Koetsenruijter

Caroline is gedragstrainer en expert op het gebied van gedragsbeïnvloeding en mediation in het publieke domein. Zij is bijzonder goed in verbinding maken met mensen en tussen mensen. Dit levert op dat conflicten worden voorkomen en spanningen verdwijnen. Door haar ervaring en juridische achtergrond kan zij in alle overheidsdomeinen en besluitvormingsprocessen overheden bijstaan als trainer, coach en mediator.

 

Caroline is als begeleider en adviseur bij verwaarloosde organisaties, trainer en coach op het gebied van Communicatie, gedragsbeïnvloeding en mediation een jarenlange samenwerkingspartner van Stuut TCB

dennis-150x140-4293

Dennis de Getrouwe

Dennis is gedragstrainer, NLP coach en adviseur. Hij ondersteunt medewerkers binnen de overheid om zelfredzaam te zijn binnen de normen en doelstellingen van de organisatie. Dat doet hij door aandacht te besteden aan persoonlijke groei en ontwikkeling, zodat de medewerkers vanuit zijn/haar eigen kracht betekenisvol kan zijn voor zichzelf, collega en de klant.

Dennis de Getrouwe is als gedragstrainer, NLP coach op het gebied van Communicatie, gedragsbeïnvloeding en mediation een jarenlange samenwerkingspartner van Stuut TCB

Joke Damen

Joke Damen

“Ik vind het belangrijk dat er oog is voor de menselijke factor bij organisatieveranderingen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het invoeren van de “informele aanpak” of het actief toepassen van (burger-)participatie bij projecten. Ik help management en medewerkers met de vraag: “Hoe doe ik dit en wat betekent dit voor mij?”.

Mensen en organisaties meenemen in deze beweging, voorbereiden op veranderende rollen en optimaal in hun positie zetten, daar ligt mijn talent en dat geeft passie in mijn werk. Alleen als je dicht bij jezelf kunt blijven wordt contact namelijk ook echt als prettig contact ervaren, dit berust namelijk op wederkerigheid. Ik ben communicatie- en conflicthanteringstrainer, coach en conflictbemiddelaar.’